Kursevi stranih jezika

Zato što nudimo brojne popuste i akcije?


Ponosimo se izuzetno povoljnim cenama naših usluga. Ne samo da ćete dobiti pravu vrednost za svoj novac, nego ćete praktično biti u dobiti, jer kako reče Bendžamin Frenklin:"Ulaganje u znanje se najviše isplati."

Kako bismo vam ovu investiciju učinili još primamljivijom pripremili smo za vas brojne popuste i akcije tokom cele godine.

Pogledajte cene kurseva:

Za informacije o aktuelnim popustima i akcijama pozovite 060 37 39 045

POPUSTI


Popust za vernost

Ovo je popust namenjen našim vernim klijentima. Svaki polaznik koji nakon završenog bilo kog kursa u Centru Metafora upiše neki drugi kurs iz ponude dobiće popust od 10%.


Popust za studente i nezaposlene

Ovaj popust je namenjen onima koji su u potrazi za zaposlenjem i nalaze se na tržištu rada, kao i onima kojima ova životna faza tek predstoji. Studenti i nezaposleni uz adekvatan dokaz o svom statusu (indeks, potvrda iz Nacionalne službe za zapošljavanje) dobijaju popust od 10%.


Popust za člana porodice aktuelnog polaznika

Članovi uže porodice polaznika dobijaju 10% popusta ukoliko upišu kurs. Popust važi samo za one čiji član porodice trenutno pohađa kurs.


Akcija «Povedi prijatelja»

Učenje je najlepše i najbolje ako je u prijatnom ambijentu, uz asistenciju kvalifikovanih i iskusnih predavača i u dobrom društvu. Mi smo se pobrinuli za prva dva elementa, a vi povedite svoje prijatelje na kurs i ostvarićete popust od 10% do 30%. Više informacija možete dobiti ako pozovete 0603739045 ili nas kontaktirate putem emaila metafora.centar@gmail.com ili putem naše fejsbuk stranice.


AKCIJE I TEMATSKI POPUSTI

U zavisnosti od doba godine i aktuelnih dešavanja Metafora odobrava sledeće popuste:

  • Lady – Osmomartovski popust za dame i sve one koji svojim voljenim ženama žele da poklone znanje.
  • Amor – Popusti povodom Dana zaljubljenih za sve parove koji se prijave od 1.2. do 14.2.
  • New Year Resolution – Novogodišnja akcija za sve one čija je novogodišnja odluka da u narednoj godini budu bogatiji za mnogo novih znanja i veština.
  • Summertime – Akcija podrazumeva intenzivne letnje kurseve po izuzetno povoljnim cenama.

Metafora vam priprema još mnogo popusta i iznenađenja. Ako imate neko predlog za akciju budite slobodni da nam ga pošaljete na: metafora.centar@gmail.com.


Napomena: Popusti se mogu ostvariti samo po jednom osnovu. Više informacija na 060-373-90-45. Pozovite odmah!