Ponude za firme

KURSEVI ZA FIRME

Oglasi za posao Metafora Škola

Za firme koje znaju da "ulaganje u edukaciju donosi najbolju kamatu" i koje ulažu u svoje kadrove METAFORA organizuje kurseve za preduzeća.

Možete odabrati neki od kurseva iz naše ponude KURSEVA ili Vam možemo "skrojiti" kurs prema Vašim potrebama, tzv. tailor made kurs.


Izdvajamo iz naše ponude:

  • Standardni kurs jezika, grupna nastava 3-8 polaznika, 48 časova, 2 puta nedeljno, 3 meseca
  • Standardni kurs jezika, poluindividualna nastava, 2 polaznika, 48 časova, dva puta nedeljno, 3 meseca
  • Standardni kurs jezika, individualna nastava, 1 polaznik, 40 časova, 2 puta nedeljno, 2,5 meseca
  • Kurs poslovnog engleskog, grupna nastava 3-8 polaznika, 64 časa, 2 puta nedeljno, 4 meseca
  • Kurs poslovnog engleskog, poluindividualna nastava, 2 polaznika, 64 časa, 2 puta nedeljno, 4 meseca
  • Kurs poslovnog engleskog, individualna nastava, 1 polaznik, 60 časova, 2 puta nedeljno, 4 meseca

Tailor made kursevi podrazumevaju da se nastava prilagođava Vašim potrebama i vašoj delatnosti (Engineering, Medicine, Tourism, Commerce…).

Takođe, može se usklađivati dinamika nastave (1-5 puta nedeljno), fond časova, termini, trajanje časa, a samim tim i trajanje kursa. Broj polaznika u grupi takođe može biti veći od predviđenog u standardnoj ponudi.

Nastava se održava u prostorijama Vašeg preduzeća kako zaposleni ne bi gubili vreme i kako bi nova znanja sticali u njima poznatom radnom okruženju.

Cena se formira na osnovu vašeg zahteva, a svi dogovoreni detalji definišu se ugovorom. Plaćanje može biti avansno ili u ratama, a na osnovu profakture, odnosno fakture.

Pošaljite upit na metafora.centar@gmail.com ili nas kontaktirajte na 060 37 39 045. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.